Пошук

ДУАЛЬНА ФОРМА ЗДОБУТТЯ ОСВІТИ

Дата: 15.01.2019 09:45
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

 

Правлінням Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття прийнято постанову від 30.03.2018 № 163 «Про розвиток системи професійного навчання безробітних на виробництві під потреби роботодавців; умови, способи співпраці та взаємодія із роботодавцями для наближення існуючої системи професійно-технічного навчання до вимог роботодавців».

Концепція підготовки фахівців за дуальною формою навчання передбачає встановлення рівноправного партнерства закладів професійної освіти, працедавців і слухачів курсів з метою здобуття останніми досвіду, а також практичного застосування знань, умінь і навичок під час професійної діяльності.

Дуальна форма здобуття освіти – це спосіб здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання осіб у закладах освіти з навчанням на робочих місцях на підприємствах, в установах та організаціях для набуття певної кваліфікації, як правило, на основі договору.

Впровадження дуальної форми навчання усуне основні недоліки традиційної системи освіти, дозволить здолати розрив між теорією і практикою, наукою та виробництвом, а також поліпшить якість підготовки кваліфікованих кадрів із урахуванням сьогочасних вимог працедавців.

За  інформацією та консультаціями звертайтесь до Немирівської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості, вул. Соборна, 93Б, м. Немирів, Вінницька обл., 22800, тел. (04331) 2-25-97, 2-14-88, 2-37-55, факс 2-14-88.

E-mail : nem.rcz@gmail.com.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора