Пошук

ВІТАННЯ ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА МІСТА НЕМИРОВА

Дата: 05.02.2019 14:51
Кількість переглядів: 660

03 лютого 2019 року відзначив своє День народження «Почесний громадянин м. Немирова» Череватюк Вітольд Іванович. З вітальними словами від міського голови Віктора Качура до нього завітали директор КУ «Немирівський міський територіальний центр» Валентина Кононенко та працівники міської ради.

Череватюк В.І. нагороджений орденом «Знак пошани», Трудового Червоного Прапору, удостоєний звання «Заслужений лікар України» та «Відмінник охорони здоров’я».

Свою професійну діяльність розпочав за межами міста в 1957 році, в 1959 році почав виконувати урологічні операції, а в 1963 році переведено на посаду головного лікаря Немирівської ЦРЛ. За допомогою органів місцевої влади та колгоспів йому вдалось значно поліпшити увесь процес охорони здоров’я в районі. Зокрема, були споруджені нові лікувальні корпуси ЦРЛ, кількість ліжок зросла з 75 до 510, а число лікарів з 13 до 150 осіб. Основною заслугою перед охороною здоров’я не лише Вінниччини, а й усієї України є те, що в Немирові було створене перше в республіці багатопрофільне відділення медичної реабілітації в складі ЦРЛ.

Бажаємо імениннику міцного здоров’я, оптимізму, бадьорості духу та завжди залишатись в гарному настрої.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора