Пошук

У НЕМИРІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ ОБ’ЄДНАННІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАТО ЩОРІЧНУ АКЦІЮ З БЛАГОУСТРОЮ ТА САНІТАРНОЇ ОЧИСТКИ ТЕРИТОРІЙ

Дата: 06.02.2019 10:01
Кількість переглядів: 1064

До відома керівників всіх установ, організацій, підприємств, суб’єктів господарювання (незалежно від форм власності), закладів охорони здоров’я, культури, освіти, торгівлі та жителів міста!

Відповідно до розпорядження міського голови від 4 лютого 2019 року № 28-р «Про організацію щорічної акції з благоустрою  та санітарної очистки території населених пунктів  Немирівської міської об’єднаної територіальної громади» у населених пунктах Немирівської міської об’єднаної територіальної громади  від 4 лютого  до 1 травня 2019 року проходить щорічна акція «За чисте довкілля».

Запрошуємо взяти активну участь в акції усіх мешканців населених пунктів об’єднаної територіальної громади, працівників підприємств, установ і організацій всіх форм власності, громадські організації, учнівську молодь та студентів. Немирівчани завжди активні щодо приведення населених пунктів в охайний та привабливий вигляд. Давайте і цього разу гуртом, прихопивши з собою рукавички та мішки для сміття, вийдемо на вулиці міста задля покращання стану рідного міста та сіл, у яких ми живемо, працюємо, відпочиваємо. До того ж, попрацювати у такий спосіб – це відмінна нагода об’єднатися та відчути, що ми – єдина громада!

ЗА ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЗВЕРТАТИСЯ ЗА

ТЕЛ. 2-29-64, 2-24-01.

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НЕМИРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора