Пошук

ПІДЛІТОК У НІЧНОМУ МІСТІ

Дата: 07.02.2019 11:40
Кількість переглядів: 767

Відповідно до розпорядження Немирівського міського голови від 08.01.2019 року № 6-p «Про організацію та попередження негативних явищ у молодіжному середовищі” 02.02.2019 року о 21:00 год. представниками відділу у справах дітей, сім’ї та молоді  Немирівської міської ради спільно з працівниками Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій обл. було проведено рейд контролю перебування дітей у закладах, в яких проводиться діяльність у сфері розваг або закладах громадського харчування у нічний час, з метою протидії вживання неповнолітніми особами спиртних напоїв, тютюнових виробів та з метою запобігання дитячої бездоглядності, безпритульності та профілактики правопорушень, негативних проявів серед дітей на території Немирівської ОТГ.

Обстеження проводили по місцях масового відпочинку молоді в селах Гунька, Язвинки, Супрунівка, Козаківка. В ході рейду було перевірено кафе-бари, клуби.  Всього перевірено 3 заклади громадського харчування, які працюють в нічний час.

    У ході відпрацювання, дітей у закладах в яких проводилась перевірка  не виявлено. Також було проведено профілактичну бесіду з адміністрацією закладів щодо відвідування неповнолітніх дітей після 22:00 год. в кафе-барах та клубах.

   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора