Пошук

ВІДЗНАЧИЛИ 30-РІЧЧЯ ВИВЕДЕННЯ РАДЯНСЬКИХ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

Дата: 15.02.2019 15:47
Кількість переглядів: 1116

Афганістан…Це слово тривожить не одну душу. У пам’яті - події цієї війни, що тривала 10 років, будуть жити вічно, написані кров’ю солдат, слізьми матерів, сестер, наречених…

Час іде, проте пам’ять учасників бойових дій, які повернулися до рідних домівок, залишається такою ж гострою, як і раніше. Афганських подій ніколи і нікому не викреслити з календаря. І скільки б ми не повертались до тих подій, встановлюючи нові і нові факти, змінюючи цифри, істина залишається одна – незмінно житиме пам’ять про Афганістан.

Сьогодні, 15 лютого, в Немирівській міській об’єднаній територіальній громаді відбувся урочистий мітинг з покладанням квітів до підніжжя пам’ятника воїнам-афганцям з нагоди відзначення 30-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану. Хвилиною мовчання вшанували присутні загиблих, що полягли передчасно в афганських горах, а також тих мужніх і сильних земляків, що пережили страхіття тієї війни, але уже у мирний час відійшли у вічність.

Урочистості продовжились в районному будинку культури, де було відзначено Грамотами виконавчого комітету Немирівської міської ради, грошовими винагородами та квітами учасників бойових дій в Афганістані.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора