Пошук

КОРИСТУЄТЬСЯ ВОДОЮ УЖЕ ВСЕ МІСТО

Дата: 04.03.2019 16:54
Кількість переглядів: 784

Ліквідація прориву водогону для працівників КП «Немирівводоканал» давно уже стало звичною справою. Однак такого прориву, який стався минулої середи, 27 лютого, на центральному водогоні близько 15-ї години дня, не бачили навіть ветерани підприємства. Падіння тиску води у трубах показало, що прорив є, однак його шукали три дні. Справа в тому, що протяжність центрального водогону 4,2 км, проходить він по полях, через греблю ставків, поблизу річки Мирки, а в одному місці - через струмок. А вода на поверхню не виходила, куди дівалася - не відомо, крім того, її не пускав на поверхню промерзлий грунт. То ж довелося шукати місце прориву в неймовірно важких умовах.

Роботи тривали цілодобово, було затрачено 1000 кубів води для виявлення місця протікання, відновлено роботу водоколонок загального користування.  Слід сказати, що на багатьох вулицях вода у домівках була. Виявили аварійне місце аж тоді коли вода, заповнивши все, що могла, під землею, почала виходити на поверхню. І в неділю під вечір прорив було ліквідовано.

Адміністрація КП «Немирівводоканал» дякують працівникам підприємства, а також жителям міста, які прониклися розумінням складності ситуації і стійко перенесли усі її незручності.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора