Пошук

КОМУНАЛЬНИКИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

Дата: 15.03.2019 13:55
Кількість переглядів: 547

17 березня, День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення – професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності нашої громади. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного жителя було комфортним, зручним та безпечним.

Сьогодні, напередодні професійного свята, в актовій залі міської ради відбулись урочистості, де зібрались колективи КП «Немирівкомунсервіс» та КП «Немирівводоканал». У своєму привітальному зверненні до працівників комунальних підприємств міський голова Віктор Качур та заступник міського голови Іван Дзюбак відмітили, що саме працівники ЖКГ докладають усіх зусиль аби створювати необхідні умови для стабільної роботи підприємств галузі та проживання жителів нашої громади.

Найкращих працівників підприємств житлово-комунального господарства за високий професіоналізм  та відповідальне ставлення до праці було відзначено Грамотами виконавчого комітету Немирівської міської ради.

З привітальними словами виступили також керівники комунальних підприємств Ганна Кудлаєнко та Юрій Мазур. А на закінчення усіх чекав приємний музичний сюрприз  у виконанні Алли Блідченко, яка виконала на скрипці кілька чудових композицій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора