Пошук

ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗА 2018 РІК ТА ПУБЛІЧНЕ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО БЮДЖЕТ ЗА БЮДЖЕТНИМИ ПРОГРАМАМИ ТА ПОКАЗНИКАМИ ГОЛОВНИМИ РОЗПОРЯДНИКАМИ КОШТІВ

Дата: 18.03.2019 08:58
Кількість переглядів: 1232

15 березня  відбувся звіт міського голови Віктора Качура про роботу  Немирівської міської ради за 2018 рік. У своєму звіті Віктор Миколайович детально проаналізував результати соціально-економічного розвитку Немирівської міської об’єднаної територіальної громади, окреслив найважливіші питання життєдіяльності мешканців громади. Згідно чинного законодавства звіт проведено перед територіальною громадою у формі відкритої зустрічі з громадянами. Після перегляду презентації звіту присутні в залі, небайдужі мешканці міста, мали нагоду задати питання, поспілкуватися наживо, висловити зауваження і пропозиції.

Також  відбулось публічне представлення звіту про виконання міського бюджету за 2018 рік та представлення головними розпорядниками інформації про виконання бюджетних програм у відповідній сфері діяльності.

На початку начальник фінансового управління Оксана Троян наголосила, що відповідно до Бюджетного кодексу, головні розпорядники бюджетних коштів здійснюють публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм. Звітування в такому форматі відбувалося вперше.

Оксана Вадимівна змістовно та детально зупинилася на всіх видатках і доходах міського бюджету минулого року, озвучила заходи щодо забезпечення публічності бюджетних процесів.

Крім міського голови по головних розпорядниках бюджетних коштів звітували начальник фінансового управління Оксана Троян та  начальник відділу освіти Анатолій Пасічник, де було представлено показники їх досягнення у межах бюджетних програм за звітний бюджетний період, у тому числі видатки, які проводилися за рахунок бюджету розвитку у 2018 році.

Візуалізацію бюджетних процесів для присутніх здійснено у презентації

Фото без опису

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора