Пошук

ПІДПРИЄМЦІ-ПОЧАТКІВЦІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ ДО КОНКУРСУ СТАРТАПІВ

Дата: 18.03.2019 16:37
Кількість переглядів: 483

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про  затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)»  та  в рамках реалізації  Стратегії  розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року у 2019 році продовжується фінансова підтримка стартапів за рахунок коштів обласного бюджету. Конкурс бізнес-планів для підприємців початківців (стартапів) дає можливість через прозорі процедури отримати бюджетний грант та розпочати власну справу громадянами, реалізувавши власну бізнес-ідею і розширити бізнес.

У конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців можуть прийняти участь:

  • юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які зареєстровані та здійснюють підприємницьку   діяльність у Вінницькій області не більше  двох років;
  • громадяни України віком від 18 років, зареєстровані у Вінницькій області, які  мають  намір розпочати підприємницьку діяльність.

Переможці конкурсу отримають грант (безповоротну фінансову підтримку) за рахунок коштів обласного бюджету.

Розмір фінансової підтримки

•        до 50,0 тис.грн. – реалізація бізнес-планів у різних сферах діяльності незалежно від  місцезнаходження;

•        до 80,0 тис.грн. – реалізація  бізнес-планів яких передбачається у різних сферах діяльності виключно у сільській місцевості;

•        до 100,0 тис.грн. – реалізація  бізнес-планів передбачає співфінансування у розмірі не менше 30% від суми гранту.

Конкурс проводиться в 3 етапи:

І етап Конкурсу - з 11 березня  по 19 квітня 2019 року проведення реєстрації он-лайн заявок Учасників Конкурсу.

ІІ етап Конкурсу - з 22 квітня по 17 травня 2019 року проведення для учасників Конкурсу семінарів-консультацій з підготовки, написання та оформлення бізнес-планів та  прийом бізнес-планів на участь у Конкурсі.

ІІІ етап Конкурсу - з 20 травня по 31 травня 2019 року проведення  засідання Конкурсної комісії та визначення  переможців.

Детальна інформація про конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців та умови участі у ньому розміщені  на сайті облдержадміністрації www.vin.gov.ua у розділі  «Новини та оголошення/ Оголошення» та на сайті Виконавчого адміністратора  конкурсу stina.org.ua

Виконавчий адміністратор  конкурсу: Громадська  організація «Вінницька обласна організація «Спілка підприємців «Стіна».   

Контактна особа – Печалін Олександр Валентинович,

тел. (063) 778-16-16,  e-mail: stina.org@gmail.com.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора