Пошук

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ, ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ У ГРОМАДІ

Дата: 21.03.2019 16:16
Кількість переглядів: 1024

На виконання розпорядження голови Немирівської міської ради від 4 лютого 2019 року №28-р «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів Немирівської міської об’єднаної територіальної громади» відділ освіти Немирівської міської ради повідомляє, що  працівники та учні НВК №1 м. Немирова продовжують проводити дні благоустрою на території закладу  та прилеглій території.

В рамках двомісячника планується проведення комплексу робіт, що направлені на наведення належного порядку після зимового періоду, приведення в належний санітарний стан пришкільних територій, пам’ятника, територій масового перебування та відпочинку, впорядкування території парку. Також, старшокласники для молодших школярів провели екологічний турнір «Вчимося оберігати природу».

У філії «Гуньківська ЗОШ І-ІІ ст.» НВК №2 м. Немирова проводять прибирання шкільної та пришкільної територій працівниками та учнями.

У Немирівському ДНЗ №4 «Сонечко» проведено  заняття «Знай, люби, бережи». Дітей ознайомили з проблемою збереження чистоти міста, з правилами поводження  побутовими відходами, як саме підтримувати чистоту й порядок у довкіллі. Вихователька формувала основи екологічної поведінки, виховувала дбайливе ставлення до навколишнього середовища, охайність. А під час прогулянки вихователька вчила сортувати сміття прибираючи майданчик. Діти охоче демонстрували набуті знання та навички. Адже діти – це майбутнє. Їх легше навчити, привчити, показати як сортувати сміття, підтримувати чистоту в довкіллі.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора