Пошук

«МАРШРУТИ УСПІХІВ» НЕМИРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.03.2019 14:38
Кількість переглядів: 1323

Спільно з консультантами Вінницького регіонального відділення Асоціації міст України, представники Вінницького, Тиврівського та Літинського районів, що тільки стають  на шлях децентралізації, відвідали Немирівську об’єднану територіальну громаду. Захід відбувся 21 березня в рамках програми «Маршрути успіхів» на тему: «Досвід Немирівської міської ОТГ щодо розвитку приєднаних територій» в рамках проекту ПУЛЬС.

Про те, як створювалась об’єднана громада, скільки рад та населених пунктів увійшли до її складу, організаційну структуру міської об’єднаної територіальної громади, бюджет, успіхи, досягнення, проблеми розповіли колегам міський голова Віктор Качур та заступник міського голови Олександр Хіхлач.

Представники сільських рад поспілкувались з керівниками виконавчих органів та  структурних підрозділів  міської ради з питань фінансування закладів освіти, охорони здоров’я, надання адміністративних послуг, соціального захисту  та обслуговування населення. Самими поширеними були питання, що стосувались особливостей об’єднання, реалізації в життя нових набутих повноважень громадою, робота старост на старостинських округах в об’єднаній громаді.

Перебуваючи на території нашої громади, гості відвідали навчально-виховний комплекс №1 та Язвинківський старостинський округ.

На завершення візиту, виконавчий директор Владислав Філатов подякував Віктору Качуру за теплий прийом і відзначив високу професійність спеціалістів міської ради. Зустріч була плідною, учасники отримали вичерпні відповіді на свої  питання, обмінялись  контактами,  отримали натхнення і віру в зміни.

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора