Пошук

НЕМИРІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ВІННИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ:

Дата: 25.03.2019 16:56
Кількість переглядів: 477

       До уваги роботодавців,  які працевлаштовують

безробітних на нові робочі місця!

 Немирівська районна філія Вінницького обласного центру зайнятості інформує про можливість отримання компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у випадку працевлаштування безробітних  на нові робочі місця, відповідно до Закону України «Про зайнятість населення». 

 Для отримання компенсаційних виплат роботодавець не повинен мати заборгованості зі сплати єдиного внеску та/або страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Він також не може бути банкрутом і проти нього не може бути порушена справа про банкрутство. Робоче місце має бути новим, тобто, яке створене у зв'язку із створенням нового суб'єкта господарювання (крім того, що створений шляхом припинення) або збільшенням штатної чисельності працівників за умови відсутності скорочення (зменшення) середньомісячної чисельності за попередні 12 місяців.

За  інформацією та консультаціями звертайтесь до Немирівської районної філії  Вінницького обласного центру зайнятості, вул. Соборна, 93Б,

м. Немирів, Вінницька обл., 22800

тел. (04331) 2-25-97, 2-14-88,2-37-55,факс 2-14-88,

E-mail : nem.rcz@gmail.com.   

Фото без опису  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора