Пошук

РАННЄ ВТРУЧАННЯ – ВЧАСНА ДОПОМОГА ДИТИНІ ТА РОДИНІ

Дата: 29.03.2019 15:46
Кількість переглядів: 571

Навчальний семінар «Раннє втручання-вчасна допомога дитині та родині в рамках проекту «Розбудова стратегічних партнерів ОТГ Вінницької та Запорізької областей спільно з громадськими організаціями задля впровадження послуги раннього втручання» відбувся в Немирівській міській 29 березня. Організаторами якого  є ГО «Асоціація захисту права та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця» та комунальний заклад «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій». Слухачами семінару були працівники апарату Немирівської міської ради і її виконавчих органів, депутати, представники закладів охорони здоров’я, освіти та соціального захисту населення. За словами організаторів, Немирівську ОТГ обрано, як ініціативну та соціально-відповідальну, яка іде шляхом розвитку соціальної сфери.

З лекціями виступили Голова Ради Асоціації «Відкритті серця» - Світлана Демко і її  заступник Наталія Головко. Було показано кадри навчального фільму.

Гості розповіли про особливості виховання дітей з інвалідністю та особливостями раннього віку, дали відповіді на запитання та запросили до співпраці по впровадженню послуги «Раннє втручання».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора