Пошук

ЧАСУ НЕ ГАЙМО, КНИЖКИ ЧИТАЙМО!

Дата: 03.04.2019 14:44
Кількість переглядів: 505

Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це свято, якого немає в календарі, але воно щороку проходить у березні в бібліотеках для дітей, і про нього знають усі цінителі та шанувальники книги. Традиційно, таке свято пройшло і у Немирівській міській бібліотеці, де юних читачів чекали цікаві та веселі заходи під девізом: "Часу не гаймо – книжки читаймо!"

Відкриття тижня розпочалося з бібіліокруїзу "В країні незвичайних книг".  Переглянувши відеоролик, діти ознайомилися з найдивовижнішими та найкреативнішими дизайнерськими книгами, які здивували та змусили по-новому поглянути на своїх вірних паперових друзів.

Далі свято продовжилось літературними батлами "Яскраво, виразно, захоплююче". У "двобої" зустрілись фанати фантастичного та пригодницького жанру, які намагались продемонструвати силу і глибину своїх улюблених книг.

 Цікавим та захоплюючим був майстер-клас "У книжковім дивосвіті виростають творчі діти" з виготовлення книжкових закладинок.

В рамках тижня дитячої та юнацької книги любителі казки  мали змогу переглянути лялкову виставу "Закон співжиття", яка вчить бути дружніми та поважати один одного.

Загадковий світ казок спонукав маленьких читачів взяти участь в конкурсі малюнків о сторінках улюблених книжок" та літературній забавлянці "Розмалюю я героя".

Іще однією цікавою і корисною подією стала для юних читачів година цікавих повідомлень "Світ казок Андерсена". Діти ознайомилися з цікавими фактами з життя казкаря та взяли участь у вікторині.

Цікавинкою тижня стало виготовлення квітки бажань  "Хочу бачити в бібліотеці", де всі охочі писали свої різноманітні бажання.

Всі наші читачі були не пасивними відвідувачами свята, а отримали можливість активного спілкування з друзями та книгами.

Тиждень дитячого читання закінчився, але читання продовжується, і свято читання завжди разом із вами, шановні читачі, зовсім близько – ось тут, у нашій бібліотеці!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора