Пошук

НАШІ УСПІХИ

Дата: 18.04.2019 16:00
Кількість переглядів: 590

02-12 квітня 2019 року на базі Вінницького краєзнавчого музею та обласного центру технічної творчості відбулися обласні виставки-конкурси: декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край»; робіт гуртківців ПТМ та «Мистецтво оригамі».  Активну участь у всіх виставках-конкурсах прийняли вихованці комунального закладу «Немирівський центр дитячої та юнацької творчості» Немирівської міської ради. За підсумками роботи наших гуртківців стали переможцями та призерами обласних виставок.

І місце в виставці – конкурсі  декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» зайняла робота вихованки гуртка «Бісероплетіння», Остапенко Дар’ї - «Силянка» (керівник гуртка Дорощенко Н.В.), вихованки гуртка «Художня вишивка» Книш Анжели – «Декоративне панно «Моє Поділля» (керівник гуртка Книш С.Л.) та вихованки гуртка «Виготовлення сувенірів»  - Лещенко Анастасії – «Букет» (керівник гуртка Лещенко І.І.). Ці роботи будуть представляти Вінниччину на Всеукраїнському конкурсі.

ІІ місце в цьому ж конкурсі зайняла робота вихованки гуртка «Виготовлення сувенірів», Остапенко Дар’ї   -  «Серветка «Соняшник» (керівник гуртка Дорощенко Н.В.).

У виставці-конкурсі робіт гуртківців ПТМ в номінації «Паперове моделювання і PaperCraft» І місце зайняла робота Остапенко Дар’ї   «Французький бульдог». (керівник гуртка Дорощенко Н.В.). ІІ місце  в номінації «Ігри, іграшки та атракціони» зайняв вихованець гуртка «Початкове технічне моделювання (ПТМ)» Превор Іван з роботою «Настільна лампа». (керівник гуртка Баранов О.А.). ІІІ місце в номінації «Найпростіші механічні ігри та іграшки»  зайняв вихованець гуртка «Початкове технічне моделювання (ПТМ)» Верховод Віталій з роботою «Модель трактора з причіпом». (керівник гуртка Баранов О.А.)

У виставці-конкурсі «Майстри оригамі» ІІІ місце в номінації «Сувеніри з елементами оригамі» зайняла вихованка гуртка «Оригамі» Страпачук Людмила з роботою «Пісенна книга». (керівник гуртка Мартинюк І.М.)

Вітаємо переможців та їх наставників і  бажаємо нових творчих успіхів.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора