Пошук

У НЕМИРОВІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЛІКВІДАТОРІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 26.04.2019 14:10
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

26 квітня минає 33-й рік з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції – однієї із наймасштабніших техногенних катастроф в історії людства. Відтак, сьогодні у Немирові відбулись заходи з нагоди відзначення 33-ої річниці ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС за участю заступника міського голови Івана Дзюбака, заступника голови районної державної адміністрації  Богдана Урбанського, заступника голови районної ради Аркадія Собченка, а також представників громадських організацій, чорнобильців, родичів загиблих ліквідаторів, небайдужих немирівчан.

Учасники мітинг-реквієму вшанували хвилиною мовчання загиблих ліквідаторів і постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції та поклали квіти до пам’ятника жертвам катастрофи. Там же провели чин панахиди за жертвами аварії на ЧАЕС.

Опісля відбулася зустріч керівництва   міста  та району з постраждалими внаслідок Чорнобильської катастрофи в приміщенні  районного будинку культури, де  відбулося вручення Грамот виконавчого комітету Немирівської міської ради,  райдержадміністрації та районної ради,  відзнак ВГО «Союз Чорнобиль Україна» та Генштабу Збройних Сил України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора