Пошук

УРОЧИСТИЙ МІТИНГ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ

Дата: 09.05.2019 12:53
Кількість переглядів: 2146

Фото без опису

9 травня, у Немирові, з нагоди 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбувся урочистий мітинг-реквієм, аби віддати належну шану та висловити вдячність ветеранам Другої світової війни.

У заходах взяли участь влади міста, району, духовенство, голови районних ветеранських організацій, учні навчальних закладів, ветерани та мешканці міста.

Відкрив мітинг міський голова Віктор Качур. Звертаючись з вітальним словом до присутніх Віктор Миколайович зазначив, що День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – це День, який завжди викликає  почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас, побажав усім присутнім і ветеранам міцного здоров’я, благополуччя, довгих років життя під мирним небом.

 Учасників заходу також вітали  заступник голови районної державної адміністрації Петро Бугаков, заступник голови районної ради Аркадій Собченко, голова організації ветеранів антитерористичної операції Богдан Осадчий, голова громадської організації «Діти війни» Микола Костюк, голова районної ради ветеранів Іван Федоров.

Для присутніх лунали зворушливі пісні часів Другої світової війни  та нескінченні слова подяки.

На завершення мітингу пам’ять загиблих у воєнні роки вшанували хвилиною мовчання і покладанням квітів до пам’ятників загиблим воїнам та до братської могили.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора