Пошук

ГОЛОВНИМ УПРАВЛІННЯМ СТАТИСТИКИ РОЗПОЧАТО КОМПЛЕКС РОБІТ З ПІДГОТОВКИ ДО ВСЕКРАЇНСЬКОГО ПЕРЕПИСУ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 10.05.2019 15:23
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

 

На виконання Законів України «Про державну статистику», «Про Всеукраїнський перепис населення» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2008 р. №581-р  «Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення» (із змінами) у 2019 році Головним управлінням статистики у  Вінницькій області розпочато комплекс робіт з підготовки до Всеукраїнського перепису населення.

Для забезпечення своєчасного та якісного виконання комплексу робіт пов‘язаних  з підготовкою і проведенням Всеукраїнського  перепису населення 2020 року, в кожному районі Вінницької області створюється переписний відділ.

Державною службою статистики України залучаються відповідальні працівники, які розпочали свою роботу з 10 квітня 2019 року.

Основним масштабним заходом, який буде здійснений у  вересні-жовтні 2019 року в процесі підготовки до перепису населення, буде організація на місцевому рівні робіт зі складання квартальних списків будинків у міських поселеннях  та великих сільських населених пунктах . Для виконання вказаних робіт будуть залучатись реєстратори. Крім того, об‘єднаними територіальними громадами, сільськими та селищними радами будуть складені списки сільських населених пунктів.

Складання зазначених списків є одним із найважливіших етапів підготовчих робіт, оскільки від якості їх складання залежить правильність проведення переписного районування та забезпечення повноти охоплення населення області під час Всеукраїнського перепису населення 2020 року.

 

Головне управління статистики

                                                                                            У Вінницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора