Пошук

У МІСТІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЄВРОПИ

Дата: 17.05.2019 10:20
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

День Європи – свято, що офіційно відзначається в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 року і символізує започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Сьогодні, 17 травня, громадськість Немирова відзначала День Європи. В урочистих  заходах взяли участь представники міської та районної рад, учні навчальних закладів, громадські організації та мешканці міста.

Вітаючи присутніх із святом, заступник міського голови Іван Дзюбак зазначив,  що День Європи відзначають в усій Україні, адже наша країна вливається у велику дружну сім’ю європейських держав і сповідує її цінності.  Зі святом від імені райдержадміністрації і районної ради вітали перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Урбанський і заступник голови районної ради Аркадій Собченко.

Почесну місію підняття Державного Прапора України та прапора Європейського Союзу виконали кращі учні загальноосвітніх шкіл міста.  Яскраві емоції усім подарували виступи хореографічних ансамблів «Сузір’я» та «Перлина».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора