Пошук

ШКОЛА ПРОЕКТНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В НЕМИРОВІ

Дата: 20.05.2019 08:41
Кількість переглядів: 686

Фото без опису

17 травня у читальному залі  центральної міської бібліотеки відбувся тренінг з підготовки проектних заявок для подачі на національні та міжнародні програми. Його учасниками були працівники відділу освіти, культури, бібліотечних установ Немирівської об’єднаної територіальної громади.

Організаторами заходу виступили Вінницький центр розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми  «U-LEAD з Європою» та Немирівська міська рада. Проводили тренінг заступник міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проектів Олександр Хіхлач та радник з регіонального розвитку Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування Юрій Войціцький.

Учасники опрацьовували якою має бути структура проекту і які основні його складові. У ході практичної роботи розробляли власні проекти та засвоювали інструменти проектного підходу на практиці. При розробці навчальних проектів увагу учасників було сфокусовано на застосуванні таких інструментів, як карта аналізу зацікавлених сторін, дерево проблем, дерево цілей, логіко-структурна матриця проекту.

Таким чином, учасники тренінгу отримали практичний досвід, який далі зможуть використовувати у майбутніх успішних проектах.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора