Пошук

«ДИТИНСТВА ВЕСЕЛКОВИЙ СВІТ»

Дата: 23.05.2019 09:00
Кількість переглядів: 769

Фото без опису

Таку назву мав звітний концерт  Немирівського Центру дитячої та юнацької творчості Немирівської міської ради, який відбувся 22 травня у районному будинку культури. Серед виступаючих не можна було когось особливо виділити, адже старалися усі, і аплодисменти  глядачів, серед яких були і дорослі, і учнівська молодь, батьки  юних танцюристів і співаків, були цілком заслуженими.

Дитинство – це чарівний світ, де незабутня пора мрій і щирої радості. А педагоги Центру творчості ще й намагаються  не тільки розкрити таланти, а й зробити дитинство щасливим, навчити діток радіти життю і своїй творчості. Адже щаслива дитина – це щаслива родина, щаслива Україна. Всі учасники концерту продемострували, що творчість дитяча сонцем горить, творчість дитяча зіркою сяє, творчість дитяча – хвилююча мить, мов квітка чудова у травах палає.

На завершення заходу директор Немирівського Центру дитячої та юнацької творчості, Алла Мрищук подякувала усім його учасникам, батькам, учителям, що виховують таких здібних дітей, а особлива подяка була Немирівській міській раді і її голові Віктору Качуру за постійну турботу про створення хороших умов у закладі  для всебічного розвитку дітей. Заступник міського голови з гуманітарних питань Іван Дзюбак поділився приємними враженнями від побаченого і почутого і подякував всім  за  виховання і розвиток всебічно обдарованих  школярів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора