Пошук

МІСЬКА РАДА ЗАПОЧАТКУВАЛА СВЯТО «СУЗІР’Я ТАЛАНТІВ»

Дата: 29.05.2019 17:31
Кількість переглядів: 1462

Фото без опису

Немирівська міська рада постійно проявляє увагу і турботу про обдарованих дітей. Ось і сьогодні, 29 травня, у районному  будинку культури відбулося свято «Сузіря талантів», започатковане відділом освіти міської ради. Це був справжній зорепад талантів, адже на сцені відбулося відзначення десятків обдарованих дітей-переможців обласних предметних олімпіад, обласних та  всеукраїнських конкурсів  у різних номінаціях. Як було озвучено, лише на обласному етапі предметних олімпіад юні немирівчани зайняли 16 призових місць.

Відкрили свято вітальним словом міський голова Віктор Качур та начальник відділу освіти Анатолій Пасічник. А потім  з виступу хореографічного колективу  «Дзвіночок» (Немирівський ДНЗ «Дзвіночок») - дипломанта 5 Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Зірковий тріумф» розпочалися урочистості. Отримали нагороди не лише школярі, Грамотами та грошовими  преміями Віктор Качур нагородив також учителів, які готували переможців. А учениця 11 класу НВК №2 Юлія Драч отримала титул «Ерудит року».  

Вручення нагород супроводжувалося виступами  ансамблів сопілкарів, «Сузір’я», «Оберіг», «Ритм»,  яких теж було нагороджено.

Позитивним є те, що порівняно з попередніми роками, кількість обдарованих школярів, які отримали нагороди у різних номінаціях, значно збільшилася. А це значить, що у нашої держави є майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора