Пошук

У ШКОЛАХ НЕМИРІВСЬКОЇ ОТГ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Дата: 31.05.2019 13:47
Кількість переглядів: 1770

Фото без опису

«Дзвінок останній - перший крок в житті,

Палкий порив і юності надії.

Нехай щастить вам, друзі, у житті,

І хай здійснять світлі ваші мрії»

Сьогодні, 31 травня, у всіх школах Немирівської міської об’єднаної громади відбулася урочиста, і разом з тим хвилююча подія - традиційне свято останнього дзвоника. З цієї нагоди представники Немирівської міської ради відвідали навчальні заклади, щоб розділити з учнівськими та педагогічними колективами радість і сум від цієї події.

Вітали школярів заступник міського голови Олександр Хіхлач, секретар ради Тетяна Стадник, начальник відділу комунального майна Лариса Кушко, начальник відділу освіти Олександр Пасічник.

У Немирівському навчально-виховному комплексі №2  вітав випускників та їх педагогів депутат, заступник голови Вінницької обласної ради Михайло Кременюк. Він, а також Олександр Хіхлач разом з вітаннями говорили про те, що і надалі допомагатимуть цій та всім іншим школам Немирівської ОТГ зміцнювати  матеріально-технічну  базу. В свою чергу директор школи Тетяна Гудима подякувала Михайлу Кременюку, міськраді та її голові Віктору Качуру за увагу до навчального закладу.

За цікавими, оригінальними сценаріями пройшло свято останнього дзвоники і в інших школах. Випускники і їх батьки дякували педагогам за  набуті знання та за путівку в життя, яку надали  їм школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора