Пошук

КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ

Дата: 02.06.2019 08:40
Кількість переглядів: 1717

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.

З цієї нагоди, 1 червня, у Немирівській міській об’єднаній територіальній громаді, у парку санаторію «Авангард» відбувся святковий захід за участю дітей різних вікових категорій - від самих маленьких до тих, які вже скоро будуть прощатися з дитинством.

Відкрив свято та привітав  усіх присутніх міський голова  Віктор Качур, побажавши міцного здоров'я, успіхів, сяючих посмішок, гарних літніх канікул, а головне мирного неба над головою. Запевнив, що міська влада прикладатиме максимум зусиль для забезпечення дітлахів громади усім необхідним для навчання, зайняття спортом та їхнього культурного розвитку.

Під час святкування усі могли помилуватись невеликим концертом, який підготували юні таланти.  Захоплюючим дійством було дефіле близнюків нашої громади «Подвійне щастя», для тих хто полюбляє займатися спортом, було проведено спортивні змагання, участь в яких брали діти 5-7 класів, а на спортивному майданчику НВК №1 відбувся турнір з міні-футболу.

Свою майстерність продемонстрували найкращі художники у конкурсі малюноку на асфальті «Дитяча мрія». У програмі свята для всіх бажаючих працювали майстер-клас з аквагриму, ляльки-велетні, бульбашкове шоу, танцювальний флешмоб, виставки, шаховий турнір, а також для діток були цікаві фотозони, дитячі локації, конкурси, де кожен міг весело та цікаво провести відпочинок.

Проте на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх дітей – літні канікули.

Фото без опису

 

  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора