Пошук

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРА ГРОЙСМАНА ДО НЕМИРОВА

Дата: 10.06.2019 13:32
Кількість переглядів: 3523

Фото без опису

Сьогодні, 10 червня, у Немирові побував Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Супроводжували його у поїздці до нашого міста губернатор Вінниччини Валерій Коровій та директор департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ігор Івасюк. На зустрічі також були присутні заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Микола Торохтій, заступник міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проектів Олександр Хіхлач, голова райдержадміністрації Юрій Погорелюк та заступник голови райдержадміністрації Петро Бугаков.

Володимир Гройсман побував у навчально-практичному центрі з професії «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» Немирівського професійного  ліцею.  Центр, яким цікавився сьогодні Володимир Борисович, відкрито лише на початку січня цього року, однак він уже користується популярністю на Вінниччині, адже в ньому здобувають та підвищують свої кваліфікації не лише учні, але й електрозварники, які уже працюють, однак потребують підвищення розряду. Все обладнання, встановлене у майстерні, є професійним і сучасним для всіх видів зварювання і типів металів. Про роботу майстерні гостю детально розповіли директор ліцею Микола Попатенко та майстер виробничого навчання - директор навчально - практичного центру Олександр Миколаєнко. Володимир Гройсман мав розмову з викладачами та учнями, які навчаються в Центрі.

Глава Уряду дав прес-конферецію для ЗМІ. Прем’єру було задано багато питань, які стосувалися децентралізації, майбутніх виборів народних депутатів України, підтримки системи професійно-технічної освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора