Пошук

ДНЗ «СОНЕЧКО» ВІДСВЯТКУВАВ СВІЙ 40-ЛІТНІЙ ЮВІЛЕЙ

Дата: 13.06.2019 21:20
Кількість переглядів: 1754

Сьогодні, 13 червня, у Немирівській ОТГ відбулася знаменна подія: один із її дошкільних навчальних закладів «Сонечко» відзначив свій 40-річний День народження.

На святковий захід аби привітати колектив вихователів, батьків, дітей з ювілеєм садочка завітало багато гостей, серед яких  міський голова Віктор Качур, його заступник Іван Дзюбак, представники міської ради та відділу освіти, керівники дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів міста, колишні працівники та випускники.

Розпочали іменини дошкільнята, які виконали український танок з вишитими рушниками, а потім виступив міський голова Віктор Миколайович, який привітав усіх з хвилюючою подією, побажав колективу ДНЗ подальших добрих успіхів у вихованні підростаючого покоління громадян України і запевнив, що міська рада і надалі постійно проявлятиме турботу про дошкільнят.

Окремо зворушливо звучали слова від завідуючої закладу Оксани Караванської, яка подякувала всім хто колись був або є частиною педагогічного колективу та вручила міському голові  запашний коровай.

Вітали  усіх зі знаменною подією і представники немирівських НВК №1 та НВК№ 2.

Усі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій від святкового концерту, у якому взяли участь не лише малята «Сонечка», але й хореографічний ансамбль «Ритм» і  дитячий ансамбль з ДНЗ « Дзвіночок» з одноіменною назвою. Це було справжнє свято!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора