Пошук

ЗНАЙОМСТВО З ОБРАНОЮ ПРОФЕСІЄЮ СТУДЕНТІВ-ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКІВ

Дата: 14.06.2019 14:45
Кількість переглядів: 771

Фото без опису12 червня 2019 року в межах вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» за ОПП «Землевпорядкування», студенти Немирівського коледжу будівництва, економіки та дизайну ВНАУ групи ГЗМ11 під керівництвом викладача Січкар О.М. побували на екскурсії у відділі земельних відносин Немирівської міської ради, де їх зустріли міський голова Віктор Качур, начальник відділу Володимир Гук та працівники відділу.

Слід відмітити, що викладачі та студенти коледжу тісно співпрацюють з виробничими організаціями та органами місцевого самоврядування незалежно чи то практика, чи екскурсія, чи збір інформації до виконання курсових та дипломних проектів.

Знайомство розпочалося з вітального слова начальника відділу Гука В.І., який коротко розповів про створення та становлення віділу земельних відносин Немирівської ОТГ. Познайомив студентів з працівниками (заступник начальника відділу Хавруцький М.С.; спеціалісти Деркач Т.В., Чернецька Л.О., Мороз М.В.) та, які роботи виконує кожен із них.

Студенти дізнались про роботи щодо інвентаризації земель на території Немирівської ОТГ, яка проводиться для уточнення або встановлення місця розташування різних об'єктів, їх кордонів.

Спеціаліст відділу Марина Мороз практично продемонструвала роботу з реєстром Публічної кадастрової карти України і студенти мали можливість знайти свої ділянки по кадастровим номерам ділянок. Студенти дізнались багато нового та зрозуміли що в майбутньому потрібно здобути добрі знання під час навчання, щоб стати компетентним спеціалістом у сфері землеустрою.

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора