Пошук

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 27.06.2019 11:39
Кількість переглядів: 1821

Фото без опису

27 червня 2019 року, в актовій залі міської ради відбулися урочисті збори присвяченні 23-їй річниці Конституції України. Усіх присутніх щиро привітав з державним святом  міський голова Віктор Качур.

У своєму виступі Віктор Миколайович зазначив, що Конституція України є визначальним чинником забезпечення суверенітету нашої держави, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

З нагоди свята нагороджено Грамотами виконавчого комітету Немирівської міської ради Стороженка Петра Михайловича, який пропрацював 18 років головою Немирівської міської ради,  Череватюка Вітольда Івановича - Почесного громадянина міста Немирова. 

За вагомі досягнення у спортивних змаганнях Віктор Качур привітав Грамотами з врученням грошових винагород чемпіонів України та області з естафетного бігу: Василенко Анну Геннадіївну, Василенко Олену Геннадіївну та Кахна Артема Олеговича.  Висловлюючи слова вітання спортсменам Віктор Миколайович побажав їм міцного здоров’я, впевнених перемог на змаганнях, ставити собі нові цілі та досягати поставленої мети.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора