Пошук

У ПРИМІЩЕННЯХ ВІЙСЬККОМАТУ ПРОВЕДЕНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ

Дата: 05.08.2019 16:23
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

 

Під час військової агресії проти нашої держави особливо  гостро стоїть питання зміцнення боєздатності української армії. Дуже важлива роль  відводиться роботі  військових комісаріатів  на місцях, які проводять мобілізацію,  ведуть облік  військовозобов’язаних, організовують призов юнаків на строкову службу, набирають для нашого війська громадян служити за контрактом.

Приміщення Немирівського районного  військового комісаріату  з часу здачі його в експлуатацію не ремонтувалося.  Але нам на допомогу прийшла міська рада.

За кошти міської ради  проведено капітальний ремонт приміщення, замінено вікна, двері, підлогу вимощено керамічною плиткою. Кімнати стали світлішими і теплішими, не тільки для працівників військкомату, але й для відвідувачів і лікарів, які проводять медичне обстеження юнаків у призивному пункті.  

Від себе особисто і від працівників військкомату  висловлюємо подяку Немирівській міській раді і міському голові Качуру В.М. за допомогу та  практичну підтримку, яку вони надають  установі.  З 1 жовтня відбудеться процес реформування військкомату у Немирівський районний центр комплектування та надання соціальних послуг.

Для облаштування робочих місць працівників і створення зручностей для відвідувачів, міською радою  замовлено  проектно-кошторисну документацію. Після її виготовлення розпочнуться будівельні роботи.

 

 

Військовий комісар Немирівського

районного військового комісаріату

підполковник                                                                               Лівкутник Ю.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора