Пошук

ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В НЕМИРІВСЬКІЙ ОТГ – МОДЕЛЬ ДЛЯ НАСЛІДУВАННЯ

Дата: 05.09.2019 16:12
Кількість переглядів: 1205

Фото без опису

Немирівська об’єднана територіальна громада є однією із найуспішніших в Україні. До Немирова приїжджають  з інших об’єднаних громад переймати досвід роботи.

Саме тому, на прикладі роботи Немирівської ОТГ  фахівцями Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень у партнерстві з Програмою «U-LEAD з Європою» та радників з фінансів Центрів розвитку місцевого самоврядування  розроблявся Звіт про оцінку фінансового менеджменту  в Немирівській об’єднаній територіальній громаді.

Для проведення семінару і презентації  звіту про проведення  оцінки фінансового менеджменту  до міста приїхали експерти  з Києва та Вінниці.

Головним завданням проекту є оцінка рівня адміністративного  управління фінансами на місцевому рівні.

Основною метою оцінки є підтримка громадян з точки зору налагодження ефективності управління їх фінансовими ресурсами.

«Немирівська ОТГ так високо підняла планку, що наступним ОТГ, які прийматимуть участь в Програмі буде дуже важко. Результати оцінки  Немирівської громади є придатними для ідентифікації громад, де органи місцевого самоврядування краще виконують свої фінансово-бюджетні функції і можуть слугувати моделями для інших органів місцевого самоврядування, а також для ідентифікації громад, які потребують допомоги щодо покращення своєї системи роботи», - зазначила у своєму виступі  на семінарі Тамара Шаповал,  експерт Інституту.

У роботі  семінару  приймали участь посадові особи міської ради, голови  Ковалівської, Райгородської ОТГ та інших об’єднаних громад області. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора