Пошук

ПРОВЕЛИ РЕЙД «УРОК»

Дата: 12.09.2019 16:30
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

На початку кожного навчального року на території Немирівської міської об’єднаної територіальної громади  проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок», метою якого є виявлення дітей, які потенційно, без поважних причин, не готові до нового навчального року і можуть не прийти до школи, вжиття заходів щодо усунення причин і умов, внаслідок яких діти можуть бути не охоплені навчанням, притягнення батьків за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

Працівниками відділу у справах дітей, сім’ї та молоді спільно з працівниками відділу освіти та ст. інспектором з ЮПСП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області 11.09.2019 року провели рейд «Урок» в місцях проведення молодіжного дозвілля під час навчання. В ході перевірки не було виявлено жодної дитини, яка самовільно залишила навчання.

Протягом проведення рейду «Урок» відвідано сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах та перевірено готовність дітей до школи (наявність шкільного одягу, канцелярського приладдя, спортивних форм, шкільних ранців тощо). З батьками проведено профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства, їх обов’язків у здобутті дітьми повної загальної середньої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора