Пошук

КУБОК МІСЬКОГО ГОЛОВИ: ФІНАЛ УЖЕ БЛИЗЬКО

Дата: 23.09.2019 16:34
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

У п’ятницю, 20 вересня, відбулося урочисте відкриття футбольного турніру на Кубок міського голови Віктора Качура серед шкільних команд учнів  9-11 класів. У ньому взяли участь і виступили з привітаннями заступник Немирівського міського голови з питань розвитку інфраструктури  та інвестиційних проектів Олександр Хіхлач, директор КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Немирівської міської ради Ольга Торохтій, начальник відділу освіти Анатолій Пасічник і голова районної Федерації футболу Едуард Гоцуляк. Це було справжнє свято: відбулося внесення Державного Прапора України, звучав Державний Гімн України. У футбольному поєдинку зійшлися на футбольному майданчику НВК №2 спортсмени цього навчального закладу і Ковалівської ЗОШ. Це був, до речі, єдиний поєдинок того дня, адже команда брацлавчан, яка мала грати з командою НВК №1 на його полі, не з'явилася і ій зарахували технічну поразку, а Байраківська ЗОШ і Рачківська ЗОШ не змогли укомплектувати футбольних команд  старшокласників.

Гра господарів поля з ковалівчанами була захоплюючою, обидві команди продемонстрували і техніку, і хорошу фізичну підготовку. Як відомо, у зустрічі команд учнів 5- 8 класів, команду НВК №2 з пенальті перемогли футболісти Ковалівки, однак цього разу більше щастило господарям-старшокласникам, які забили 5 голів, а ковалівчани  зуміли забити у відповідь лише 3.

Отже, у фіналі, який відбудеться у День міста 28 вересня, за перше і друге місця  серед старшокласників змагатимуться Немирівський  НВК №1 і Немирівський НВК №2. Третє місце уже забезпечили собі футболісти Ковалівки. У фінал потрапили також команди 5-8 класів НВК №1 і Ковалівської ЗОШ. А за 3 і 4 місця змагатимуться 27 вересня  команди  старшокласників Немирівського НВК №2 і Брацлавського НВК.

 

Серед дорослих  путівку у фінал Кубка виборола команда «Nemiroff». 20 вересня вона перемогла  «Фуджікуру» з розгромним рахунком 9:2. Того ж дня відбувся поєдинок між «Ветераном» і  «Олімпіком», який скінчився перемогою «Олімпіка» (2:1).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора