Пошук

Інформація Немирівської міської ради Вінницької області про умови проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності земельної ділянки в м. Немирів по вул. Горького, 99 Вінницької області

Дата: 01.10.2019 11:31
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

Відповідно до рішення 41 сесії Немирівської міської ради 1 скликання від 29.08.2019 р. № 1048 «Про погодження технічної документації щодо поділу земельної ділянки, розірвання договору оренди землі від 02.05.2019 р., та про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «Немирівська центральна районна аптека № 60»» проводиться конкурс з відбору виконавців робіт із оцінки земель.

Мета проведення робіт: Проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

Дані про земельну ділянку: Місце розташування земельної ділянки: м. Немирів, вул. Горького, 99 Вінницької області, площа 0,1098 га (кадастровий номер 0523010100:01:003:0437),  для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) (03.10).

Умови конкурсу: конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із оцінки земель» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендента подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

Прийняття заяв припиняється за три робочі дні до дати проведення конкурсу.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтверджуючих документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конверти претендентів з конкурсною пропозицією розпечатуються на засіданні комісії.

Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс з відбору виконавців:

- виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- копії установчих документів претендента  (для юридичної особи);

- копію паспорта претендента (для фізичної особи);

- нотаріально посвідчену копію ліцензії на  виконання  землеоціночних  робіт;

-копії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки земель та підписання звіту, завірені їхніми особистими підписами (у разі залучення);

- конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (якщо це не визначено умовами Конкурсу) (подаються додатково у запечатаному конверті).

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб'єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Строк подання конкурсної документації: до 15 год. 30 хв. 18.10.2019 року. Поштова адреса, за якою подаються документи: 22800, Вінницька область, м. Немирів, вул. Соборна, 26, Немирівська міська рада.

Інформація про проведення конкурсу: конкурс відбудеться 23.10.2019 року об 10 год. 00 хв. Місце проведення: Вінницька область, м. Немирів, вул. Соборна, 26, Немирівська міська рада.

Відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони:  Вінницька область, м. Немирів, вул. Соборна, 26. Немирівська міська рада. Телефон для довідок: (04331) 2-24-01, 2-29-64. Секретар комісії: Хавруцький Микола Семенович, голова комісії: Торохтій Микола Вікторович.

 

 

Заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих

органів ради, голова комісії                                                        М.В. Торохтій

 

 

Секретар комісії                                                                          М.С. Хавруцький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора