Пошук

ОСВІТЯН ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 03.10.2019 15:30
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня Україна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли  навчальні заклади майорять осінніми квітами і розцвітають посмішками педагогів та їх вихованців.

Відбулося таке свято в актовому залі Немирівського НВК №2, куди зійшлися педагоги усіх шкіл та дошкільних навчальних закладів, позашкільних установ, які знаходять на території ОТГ, щоб поділитися святковим настроєм і єдиною сім’єю зустріти  свій такий важливий та урочистий День.

З вітальним словом привітав освітян міський голова Віктор Качур та побажав їм творчої наснаги, терпіння, великих успіхів у вихованні молодого покоління, говорив також про те, що міська рада буде і надалі дбати про зміцнення матеріальної бази педагогічних закладів.  

Педагоги та вихователі отримали Грамоти та грошові винагороди за свої професійні досягнення та сумлінну працю. А на завершення відбувся святковий концерт, який подарували присутнім Алла Блідченко та  Ольга Йолтуховська.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора