Пошук

ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ ДЯКУВАЛИ ЗА ЇХ ПОДВИГ

Дата: 11.10.2019 15:00
Кількість переглядів: 780

Фото без опису

День захисника України святкують 14 жовтня у День Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня вшановують пам’ять усіх воїнів, полеглих внаслідок російської агресії на Сході України.

Сьогодні у Немирові відбулася хода та покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим бійцям Небесної Сотні та Героям АТО. З промовою виступив голова спілки ветеранів АТО Богдан Осадчий, який прочитав написаний ним вірш, присвячений загиблим побратимам. Усіх загиблих пом’янули хвилиною мовчання.

Продовжились урочистості у районному будинку культури, де відзначили учасників АТО пам’ятними медалями і Грамотами. Під час хвилини мовчання названо поіменно усіх загиблих захисників України  з Немирівського району. Вшанували квітами матір полеглого атовця Руслана Зайця.

Кульмінацією заходу стали урочисті збори  в актовій залі міської ради, де зібралися учасники АТО Немирівської об’єднаної територіальної громади. Дякував їм за за їх немеркнучий подвиг міський голова Віктор Качур. Усі захисники отримали подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора