Пошук

ОДНА З КРАЩИХ ШКІЛ ВІННИЧЧИНИ ВІДСВЯТКУВАЛА СВІЙ 40-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Дата: 17.10.2019 10:21
Кількість переглядів: 1071

Видатною подією в освітянській сфері нашого міста стало святкування 40-річчя Немирівського НВК №2, яке відбулося в суботу 12 жовтня.

Перше, що одразу впало в око - це оновлене сучасне подвір’я школи та величезна кількість гостей. З вітальною промовою та найщирішими побажаннями виступив міський голова Віктор Миколайович Качур, який брав безпосередню участь у вирішенні питань, пов’язаних з цими змінами. Приємно вразило відкриття багатофункціонального спортивно-оздоровчого майданчика, спорудженого за кошти міського та обласного бюджетів, який підніматиме спортивний інтерес дітей різного віку.

 Слід зазначити, що наша школа є справжнім об’єктом для гордості, тому цього року вона увійшла в десятку кращих шкіл Вінниччини, що свідчить про високий кваліфікаційний рівень всього педагогічного колективу на чолі з його керівником Тетяною Анатоліївною Гудимою.

Взагалі про свято можна розповідати дуже багато. Це і неймовірні номери за участю шкільних ансамблів, і чудові пісні, і гра у футбол, яка захоплювала вболівальників. Випускники мали про що поспілкуватись та згадати. Кожен, хто пов’язаний із цією школою, будь то вчитель, учень чи вже випускник, вклали свою маленьку часточку душі, бо атмосфера була просто неймовірною. А нам залишається лише подякувати всім, хто приймав участь у різних аспектах життя школи та побажати подальшого розвитку та процвітання.

Ви найкращі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора