Пошук

РЕЙД «УРОК» ТРИВАЄ

Дата: 18.10.2019 11:16
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

На території Немирівської міської ОТГ розпочався ІІ етап проведення Всеукраїнського рейду «Урок», метою якого є  виявлення  дітей, які потенційно, без поважних причин, не відвідують навчальні заклади та  вжиття до них заходів а також притягнення до відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків.

В рамках заходу 17 жовтня спеціалісти  відділу у справах дітей, сім’ї та молоді спільно з працівниками відділу освіти, юристом Немирівської міської ради та ст. інспектором з ЮПСП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області провели рейд «Урок» в місцях проведення молодіжного дозвілля під час навчання. В ході перевірки не було виявлено жодної дитини, яка самовільно залишила навчання. Також під час рейду була проведена профілактична бесіда з дітьми щодо відвідування навчання та відповідальності в разі пропусків без поважних причин.

Профілактичний рейд «Урок» триватиме й надалі, тому нагадуємо батькам дітей шкільного віку, що за ухилення від забезпечення необхідних умов навчання та виховання дітей передбачена відповідальність згідно статті 184 КУпАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора