Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Немирівської міської ради «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Немирівської міської ради»

Дата: 23.10.2019 16:36
Кількість переглядів: 839

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Немирівської міської ради «Про затвердження Регламенту  Центру надання адміністративних послуг Немирівської міської ради»

                                    

1.Стислий зміст проекту

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Немирівська міська рада виносить на публічне обговорення проект рішення  «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Немирівської міської ради».

 Проект спрямований на вдосконалення нормативного регулювання та приведення у відповідність вимогам чинного законодавства з питань надання адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Немирівської міської ради.

   Підставою для розробки проекту є те, що з моменту відкриття, яке було у січні 2018 року, відбулося значне збільшення переліку послуг, які надаються через Центр.

                                  2.Інформація про розробника проекту

Проект рішення розроблено  юридичним відділом спільно з відділом забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Немирівської міської ради для проведення процедури оприлюднення та обговорення.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту будуть прийматися в письмовій та електронній формі за адресою:

22800, Вінницька область, м.Немирів, вул.Соборна, 26, тел.(04331) 2-24-01 та на електронну пошту nemyrivotg@gmail.com.

       3. Інформація про спосіб оприлюднення проекту регуляторного акта

Аналіз регуляторного впливу та проект рішення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Немирівської міської ради https://nemyriv-mrada.gov.ua.

4.Інформація про строк прийняття зауважень до проекту регуляторного акта

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта будуть прийматися протягом місяця з дня оприлюднення проекту та аналізу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора