Пошук

Інформація про результати конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1098 га, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, о

Дата: 24.10.2019 10:20
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

 

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок Немирівської міської ради повідомляє наступне.

Допущено до участі в конкурсному відборі суб’єктів оціночної діяльності оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки 0,1098 га (кадастровий номер 0523010100:01:003:0437), яка розташована в м. Немирів вул. Горького, 99, Вінницької області для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) (03.10), а саме:

         1) ТОВ «Бюро інвентаризації та оцінки земель» (м. Вінниця);

         2) Вінницьку торгово-промислову палату (м. Вінниця);

         3) ТОВ «ЦЕБ «Капітал-Інвест» (м. Вінниця).

Переможцем конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1098 га (кадастровий номер 0523010100:01:003:0437), яка розташована в м. Немирів вул. Горького, 99, Вінницької області для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), обрано ТОВ «Бюро інвентаризації та оцінки земель» (м. Вінниця).

 

 

Заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих

органів ради, голова комісії                                                        М.В. Торохтій

 

 

Секретар комісії                                                                      М.С. Хавруцький

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора