Пошук

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРІВ

Дата: 05.12.2019 08:23
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

ШАНОВНІ ВОЛОНТЕРИ!

    5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтерів. З цієї нагоди сердечно вітаю усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня зміцнює нашу державу. Цей день є святом кожного, хто долучився до спільної справи, хто за велінням серця та покликом душі безкорисливими вчинками укріплює людську віру в ідеали добра й справедливості.

     В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце, адже волонтери у нас  – це і діти, які зігрівають захисників листами, малюнками, цукерками та улюбленими іграшками, і пенсіонери, і студенти, що віддають останні копійки аби допомогти військовим. Це патріоти, що всіляко допомагають боронити нашу рідну українську землю від агресора, це люди, які віддають свої заощадження на лікування поранених в АТО, які купують амуніцію для військових, які забезпечують житлом та продуктами харчування тих, хто цього так потребує.

      Ви – герої свого часу, ті, хто забезпечує надійний тил нашим хлопцям на передовій. 

      Ви є взірцем для майбутніх поколінь!  У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є щасливе майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

     Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

З повагою, міський голова Віктор Качур


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора