Пошук

ДИТЯЧЕ СВЯТО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 24.12.2019 16:53
Кількість переглядів: 769

Фото без опису

   Цього року дітки Немирівської ОТГ підготувалися до свят з неймовірною наснагою та завзятістю. Кожен виступ неначе витвір мистецтва, яким варто захоплюватися. Великою заслугою таких високих показників є робота вихователів та керівників, які як одна родина люблять свою справу, якій повністю віддаються та виховують маленькі таланти. А будь- який талант потрібно всебічно підтримувати та винагороджувати. Підтримка ж проявляється у фінансуванні закладів освіти, культури, спорту, відремонтованими дорогами, налагодженим транспортним сполученням та багатьма іншими факторами у житті нашої громади, які на перший погляд наче і не помічаються, але потребують постійних грошових видатків з місцевого бюджету.

   Для міського голови передноворічні свята проходять у посиленому робочому графіку. Він відвідує  святкові ранки у школах та садочках, щоб привітати та власноруч вручити дарунки усім вихованцям цих закладів.

   Одним з таких днів було 24 грудня, коли Віктор Качур відвідав одразу три села - Байраківку, Медвежу та Гуньку. Вітальне слово , солодкі подарунки та влучні жарти від міського голови вже стали доброю традицією таких свят. Життя - це не лише клопоти, в житті ще й багато доброго та прекрасного і лише від кожного з нас залежить, що саме помічати в нашому житті... А ми, користуючись нагодою, ще раз вітаємо усю нашу громаду з прийдешнім Новим 2020 Роком, та бажаємо здійснення всіх мрій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора