Пошук

ПРИЙНЯТО БЮДЖЕТ НЕМИРІВСЬКОЇ ОТГ НА 2020 РІК

Дата: 23.12.2019 11:43
Кількість переглядів: 1637

Фото без опису

    21 грудня Немирівська міська об’єднана територіальна громада отримала бюджет на 2020 рік. Депутати одноголосно підтримали запропонований проект бюджету.  

 

    Загальний обсяг бюджету склав 155 130,6 тис.грн., в т.ч. видатки загального фонду 133 682,4 тис.грн., спеціального – 21 448,2 тис.грн. Видатки бюджету розвитку склали 19 410,5 тис.грн.

 

     Всі бюджетні установи, які утримуються за рахунок коштів бюджету громади, забезпечено бюджетними призначеннями для повноцінного функціонування.

     Для забезпечення стабільності по соціальних виплатах, які згідно чинного законодавства фінансуються за рахунок коштів місцевих бюджетів, передбачено міжбюджетні трансферти до районного бюджету Немирівського району в сумі 733,9 тис.грн.

      Також передбачено передачу до районного бюджету коштів медичної субвенції в сумі 2 798,7 тис.грн. на І квартал 2020 року та іншу субвенцію в сумі 756,7 тис.грн. для оплати комунальних послуг та спожитих енергоносіїв для КНП «Немирівська ЦРЛ Немирівської районної ради», 45,0 тис.грн. як співфінансування видатків на забезпечення хворих на цукровий та нецукровий діабет препаратами інсулінів та десмопресинів.

       Видатки бюджету розвитку спрямовані в першу чергу на реалізацію проектів, які стали переможцями конкурсу «Бюджет громадських ініціатив Немирівської міської об’єднаної територіальної громади» - «Встановлення автобусних зупинок в с.Никифорівці», «Облаштування дитячої зони біля клубу в с.Лука» та «Спортивний дитячий майданчик «Силач» м.Немирів.

   Покращення дорожньої інфраструктури в населених пунктах громади залишається, як завжди, актуальним, тому в бюджеті на 2020 рік передбачено такі видатки в сумі 10 092,0 тис.грн.

     Враховано пропозиції жителів м.Немирова щодо облаштування центру міста. Попередні підготовчі роботи по ремонту дорожнього полотна по вул.Горького уже здійснено в 2018-2019 роках, а відтак з’явилась можливість планомірно приступати до капітального ремонту тротуарного покриття по центральних вулицях та мереж зовнішнього освітлення, які вимагають значних капіталовкладень. Центральна вулиця співпадає з дорогою міжнародного значення, тому вимоги до її освітлення є підвищеними.

      Попри виклики, які очікують нас у 2020 році, надіємось на стабільність розвитку нашої громади і в подальшому.

   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора