Пошук

ВІДКРИТИЙ КУБОК НЕМИРІВСЬКОЇ ОТГ З ВОЛЕЙБОЛУ

Дата: 29.12.2019 23:00
Кількість переглядів: 575

   Сьогодні, 29 грудня, у  спорткомплексі міської ради проходив  відкритий Кубок Немирівської ОТГ з волейболу  серед виробничих колективів ОТГ та району, присвячені Новорічним та Різдвяним святам. Організатором змагання є  Немирівська міська рада. У боротьбі за звання переможця брали участь команди Немирівської ОТГ, Криківців, Рубані та дві команди Брацлавської ОТГ. Змагання  урочисто відкрив заступник Немирівського міського голови Іван Дзюбак, який привітав спортсменів з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим та побажав їм успіхів у сьогоднішніх поєдинках. Вдало розпочали волейбольні баталії немирівчани, які у перших же двох поєдинках перемогли команди  Рубані і Криківців з рахунком  2:0.

   Отже, команда Немирівської ОТГ посіла перше місце. Друге місце за командою Брацлавсьої ОТГ. Третє місце виборола команда з Рубанської громади.

   Цей ігровий день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції! Вітаємо переможців змагань та бажаємо всім волейболістам продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора