Пошук

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ ПРО РОЗВИТОК ТУРИЗМУ В НЕМИРІВСЬКІЙ ОТГ

Дата: 15.01.2020 11:56
Кількість переглядів: 804

Фото без опису

   14 січня в актовій залі Немирівської міської ради відбулися громадські слухання на тему «Розвиток туризму в Немирівській ОТГ». Організатором цього заходу стала міська рада у співпраці з ГО «Немирівська спілка творчих ініціатив». Таким чином, було вирішено виробити спільну стратегію щодо розвитку туристичної галузі Немирівщини, тому у слуханнях також взяли участь заступник міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проектів Олександр Хіхлач, керівники відділів та головні спеціалісти міськради. На цей захід прибули активні громадяни міста, серед яких були краєзнавці, невтомні дослідники минувшини, яким не байдужа доля рідного краю. Керівник ГО «Немирівська спілка творчих ініціатив» Ірина Кононова для урізноманітнення заходу виготовила для свого виступу необхідну наочну агітацію.

   Слухання проходили в обстановці високої активності їх учасників, зацікавлених у розвитку туризму на Немирівщині, щоб місто розвиваючись, з часом стало прибутковою галуззю, джерелом для наповнення місцевого бюджету. Умови для цього є, адже наш край має багато історичних, культурних та архітектурних пам’яток, які через відсутність достатньої пропаганди знають навіть не всі місцеві жителі, не кажучи вже про туристів. Такі як Скіфські вали, маєток княгині Марії Щербатової, старовинний млин тощо.

   Думки учасників слухань сходилися на тому, щоб ці пам’ятки насамперед необхідно зробити брендовими, до яких будуть приїздити туристи з усіх усюд. Йшла мова й про те, що для розвитку туристичної мережі потрібне фінансування. Отже, стратегія розвитку туризму в Немирівській ОТГ вироблена. Однак, щоб вона знайшла своє втілення у конкретних справах, ще слід здійснити непросту підготовчу роботу спільними зусиллями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора