Пошук

ВІДБУЛИСЬ ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 24.01.2020 10:58
Кількість переглядів: 738

Фото без опису

    У четвер, 23 січня, відбулися обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля по очисних спорудах в м. Немирів, які були необхідні для затвердження звіту та реалізації в подальшому даного проекту.  Проектом передбачено збільшення потужностей з 400 до 600 м. куб./год., так , як існуючі фізично та морально застаріли, а завершення будівництва нових очисних споруд забезпечить безперебійне функціонування каналізаційної мережі міста, високу ефективність очистки, знезараження господарсько-побутових стічних вод та запобігатиме забрудненню навколишнього середовища, що в свою чергу покращить екологічну ситуацію в населеному пункті та районі.

    Чинне законодавство передбачає необхідність розробки звіту з впливу на довкілля, що являється попередньою комплексною оцінкою можливих впливів на навколишнє та соціальне середовище.

Громадські обговорення проходили в актовій залі Немирівської ради за участю:

- Ткачук Інни Петрівни – начальника відділу оцінки впливу на довкілля природних  ресурсів та поводження  з відходами Вінницької ОДА;

- Домерат Юлії Миколаївни – еколога ТОВ «ВінЕкоПроект»;

- Крутчика Сергія Володимировича – головного інженеру проекту ПП «Укрбіотелпроект»;

- Лабунського Романа Юрійовича – начальника та  головного архітектора відділу містобудування та архітектури.

   На обговореннях були присутні  представники громадськості, керівники та головні спеціалісти відділів і управління Немирівської міської ради. Про результати громадських обговорень буде повідомлено в установлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора