Пошук

ЗАНЯТТЯ У ГУРТКАХ – ШЛЯХ ДО ОБРАННЯ СВОГО МІСЦЯ В ЖИТТІ

Дата: 12.02.2020 11:55
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

   Життєвий успіх кожної людини залежить від того, наскільки правильний шлях обирає вона ще в ранньому дитинстві. І тут важливу роль покликаний відіграти КЗ «Немирівський центр дитячої та юнацької творчості» Немирівської міської ради. У цьому комунальному позашкільному закладі та сільських школах ОТГ, працює понад три десятки гуртків художньо-естетичного, декоративно-ужиткового, гуманітарного, спортивно-оздоровчого, екологічного, науково-технічного і туристично-краєзнавчого напрямків. Заняттями у них охоплено 570 дітей.

   На сьогодні добра слава лине і про хореографічні гуртки, які є учасниками і призерами багатьох різноманітних конкурсів. Навчають дітей у гуртках досвідчені педагоги та фахівці своєї справи. Батькам дуже важливо визначитися з напрямком зацікавленості своєї дитини, допомогти їй вибрати гурток, підтримати її. Хоча головне навіть не те, в якому з цих гуртків діти будуть займатися, а те, що вони проводитимуть вільний від школи час з користю та розвиватимуться.

   – Ми дуже стараємося, щоб наші вихованці обрали саме ту справу, яка їм до душі, – говорить директор Тетяна Дмитрівна Марухно, яка нещодавно очолила Немирівський центр дитячої та юнацької творчості. Наші двері завжди відчинені для юних обдарувань, які мають бажання займатися у різноманітних гуртках, щоб знайти своє місце у дорослому житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора