Пошук

ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ «МОЯ ШКОЛА»

Дата: 14.02.2020 10:15
Кількість переглядів: 891

Фото без опису

   В Україні впроваджується електронна інформаційна система «Моя школа», розроблена компанією «NEVADA» на основі найкращих європейських практик і адаптована під потреби української школи. Метою даного проєкту є заміна старих методів ведення документації у навчальних закладах  на сучасні, шляхом впровадження електронних щоденників та єдиної системи бази даних документів. Однак,  це і повноцінна оптимізована система управління навчальним закладом.

   На цю тему, 13 лютого, в актовому залі відбулася нарада, яку провів з керівниками шкільних і дошкільних закладів Немирівської ОТГ керівник проєкту «Моя школа» Владислав Сірик. Він розповідав про суть і проблеми даного проєкту, про особливості його застосування. Також він проінформував присутніх, що дана система вже впроваджена у 6 областях України, а у 2020 році планується таке впровадження ще в трьох.

   Вже є позитивні відгуки від учителів, учнів та батьків про неї, бо вона дає можливість контролювати хід навчально-виховного процесу. Отже, за проєктом «Наша школа» - майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора