Пошук

ВІЗЬМІТЬ ДИТИНУ У РОДИНУ!

Дата: 19.02.2020 11:01
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

   Родина – яке близьке та зрозуміле для нас слово. Ми з дитинства відчуваємо материнську ніжність та тепло, батьківську допомогу та мудре слово. Коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу батьків та на світ дивиться радісними очима – у неї щасливе дитинство Та є малюки, які позбавлені цього почуття і зростають без атмосфери любові, родинного затишку, взаєморозуміння. І кожна така дитина чекає, що одного дня добрі, лагідні люди заберуть її у свою сім’ю…

   ВІЗЬМІТЬ ДИТИНУ У РОДИНУ – це не просто гарне гасло, це крик душі кожної дитини – сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки, вона самотня, зневірена, пригнічена… Кожен з вас може стати надією для таких дітей, кожен може врятувати їх від самотності, подарувати віру і радість життя.

   Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає все актуальнішою та болючішою темою для нашого суспільства, але в Україні останніми роками набувають поширення такі сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї. Доброта та любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину.

   Кожен з вас може стати надією для таких дітей. Кожен може врятувати їх від самотності, подарувати віру і радість життя.

Якщо Ви  небайдужі до проблеми сирітства і маєте мрію виховувати дитину або навіть декілька дітей, які залишились без батьків та батьківського піклування, але не знаєте, з чого почати, куди звернутися, можливо, маєте страхи, які заважають вам вирушити за своєю мрією, тоді звертайтесь:

 

    Відділ у справах дітей, сім'ї та молоді Немирівської міської ради, який знаходиться за адресою: м. Немирів, вул. Соборна, 26.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора