Пошук

НЕМИРІВСЬКА ОТГ МАТИМЕ МОБІЛЬНИЙ ЦНАП ВЖЕ ВЛІТКУ ЦЬОГО РОКУ

Дата: 19.02.2020 15:26
Кількість переглядів: 1433

Фото без опису

   18 лютого 2020 року у м. Києві відбулась конференція «Наближаючи послуги», присвячена середньостроковим результатам діяльності напряму з покращення якості надання адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою», яку фінансує Європейський Союз та його країни-члени: Німеччина, Естонія, Данія, Польща та Швеція. У заході взяли участь представники Верховної Ради України, Уряду України, міжнародні партнери та представники 129 громад, серед яких  і Немирівська міська об’єднана територіальна громада.

     Були представлені результати роботи Програми, актуальні питання у сфері надання адміністративних послуг, відбулась офіційна церемонія вручення Угод про партнерство, які стали учасниками Раунду 3.

   Міський голова  Віктор Качур та регіональний директор компанії NIRAS Sweden AB Анна Лілєлунд Хедквіст підписали угоду про партнерство. Результатом даної співпраці буде модернізація Центру надання адміністративних послуг Немирівської міської ради, а саме: надання міськраді мобільного ЦНАПу (спеціально обладнаного транспортного засобу) та комп’ютерної техніки і програмного забезпечення вже влітку цього року. Це  дозволить жителям нашої громади отримувати послуги від держави у форматі «єдиного вікна»  безпосередньо в усіх населених пунктах Немирівської ОТГ.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора