Пошук

«ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ТІЛЬКИ ЙДУТЬ…»

Дата: 21.02.2020 09:09
Кількість переглядів: 550

   

   День звеличення пам’яті Героїв Небесної сотні для учнів філії «Гуньківської ЗОШ І-ІІст.» став справжнім уроком сили духу і стійкості українського народу. Гімн України, підхоплений дитячими голосами, прозвучав потужно і дуже щиро.

   20 лютого ми вшановуємо пам’ять Небесної сотні, справжніх героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє України. Імена всіх 106 загиблих назавжди залишаться в серцях кожного українця. Нині нам доводиться продовжувати боротьбу за єдність своєї держави, захищати її кордони.

   На великому екрані змінювали одна одну світлини загиблих людей – зовсім юних і досить зрілих, кадри подій на Майдані, а діти у своїх віршах і піснях намагалися передати жертовність та любов до України Героїв Небесної сотні, бажання миру та злагоди на рідній землі.

   Учасники заходу вшанували память загиблих на Майдані хвилиною мовчання.

Україна оплакує своїх героїв, а пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Память зобов’язує нас не забувати подвиг Героїв Небесної сотні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора